كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار

▫️در این دیدار دکتر جمال پور با تبیین ظرفیت، توانمندی و فعالیت‌های دانشگاه؛ بر گسترش دیپلماسی علمی دانشگاه پیام نور در راستای سیاست‌های کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید نموده و اقدامات ماه‌های اخیر دانشگاه پیام نور استان را در راستای جذب دانشجوی خارجی تشریح نمود.
▫️توحید نجف‌زاده مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال غرب کشور مستقر در تبریر نیز دیپلماسی علمی را سیاست وزارت امور خارجه خوانده و از همکاری برای تسریع در جذب دانشجوی خارجی دانشگاه پیام نور استان خبر داد.

۱۴۰۳/۰۱/۲۵